De babynaam in het goud!

Geboortekaartje James heeft weliswaar een minimalistisch en strak design maar juist door de materialen, de kleuren en de toevoegingen van de labels maakt dit een bijzonder mooi geboortekaartje! Wij houden ervan. De wijnrode kleur is geinspireerd op de trend van nu: mooie diepe tonen, rijke stoffen en een mix van materialen. Door deze kleur dan met gouden letters te combineren maakt het echt helemaal prachtig! Doordat we deze goudfolie digitaal aanbrengen, kan je zelf kiezen wat je in goud wilt zien én kan je het ook combineren met meerdere kleuren (full color).

 

 

Mooi: labeltjes aan je geboortekaartje

De labeltjes kan je optioneel toevoegen. Deze labeltjes zijn zogenaamde Kniplabeltjes: je knipt ze zelf uit een velletjes met labeltjes en je kan ze ook helemaal zelf opmaken. Zo hoeven de labeltjes niet op maat gesneden en voorzien te worden van een ponsgaatje en zijn ze wat voordeliger. Bekijk hier het filmpje hoe dit precies werkt!

Digitale goudfolie, de voordelen:

  • Je kan zelf al aan de slag met het kaartje en deze zelf ontwerpen in onze designtool (of je vraagt onze hulp, dat kan natuurlijk ook).
  • Je kan zelf aangeven waar je goud (of zilver of koper) wilt toepassen.
  • Een proefkaartje zonder goud is gratis maar wil je mét goud, dan kan dat ook (bestel dan dit product erbij).
  • De labeltjes kan je zelf ontwerpen en samenstellen. Kies voor 1 of meerdere labeltjes, met foto of zonder foto… de keus is aan jou!

Wat kost een dergelijk geboortekaartje?

  • Het kaartje James mét goud komt bij 75 stuks op € 2,60 per stuk. Zonder goud kost het kaartje € 1,60
  • De labeltjes (er zitten er meerdere op 1 kaartje, dus je hebt minder labelkaartjes nodig) komen op € 1,90 als je 20 stuks nodig hebt

Deze gouden kaartjes worden digitaal gedrukt en kunnen hierdoor niet op het mooie 600 grams papier. Wil je graag dit papier? Kijk dan eens bij de speciale Basiscollectie van Lief Leuk & Eigen.