Lieve silhouetten

Onze lieve silhouetjes kan je gemakkelijk laten combineren met onze andere illustraties. Een lief jongetje met een ballon en sterretjes bijvoorbeeld, zoals het kaartje Julian (kleuren 324 en fluor 804, 10×16 enkel kaartje op Oud Hollands papier). Of een meisje met een vlaggetjes lijn (kleuren 169 met fluor 806, 10×21 enkele kaart op karton). Zo wordt ook jouw mooie speciale geboortekaartje uniek. Deze kaartjes zijn offset gedrukt (geen diepdruk / letterpress) en hierdoor goed betaalbaar. Het karton is off white en prachtig stevig. De blok opmaak is helemaal van nu. We maken graag een voorstel op maat voor je. Vul hiervoor dan even ons aanvraagformulier in.

 

NIEUW: op de site van Lief Leuk & Eigen kan je nu ook zélf een Special kaartje met silhouetten ontwerpen. De kaartjes worden digitaal gedrukt op onze unieke Special Klassiek papier. Dit papier is mooi dik en heeft een oud hollands gevoel (zonder de geschepte randen). Fluor is dan niet mogelijk. Kijk hier voor de leuke ontwerpen: Lief Leuk & Eigen Special DIY geboortekaartjes.

Wil je precies weten wat het verschil is tussen de originele Special Collectie geboortekaartjes en de Special DIY? Lees dit dan hier.