NIEUW: 5 nieuwe basis ontwerpen in de goudfolie collectie

Goudfolie op je geboortekaartje vinden wij prachtig, maar dat wisten jullie al! Vorig jaar hebben we een basiscollectie met folie ge√Įntroduceerd, dat waren toen vooral ontwerpen met koper. Maar dit jaar gaan we voor goud! We hebben de collectie namelijk uitgebreid met 5 nieuwe stoere en hippe ontwerpen, in GOUD!

En ze zijn prachtig geworden. Deze ontwerpen vind je nieuw in de collectie:

  • Papieren bootje
  • Stippen all over
  • Wolkjes patroon
  • Grid
  • Smudge

Deze kaarten zijn opgenomen in de basiscollectie folie. Dat betekent dat de folie al is ingedrukt op de kaartjes. Het formaat, papiersoort en kleur van de folie staat al vast. Hierdoor kunnen we je deze kaarten tegen een betere prijs aanbieden.

BEREKEN HIER JOUW PRIJS VOOR DIT KAARTJE  (en vraag ook makkelijk een eerste voorstel aan).

 

Hoe werkt het?

Van elk ontwerp hebben we in principe een beperkte oplage. Vind je een van de ontwerpen echt heel mooi? Reserveer de kaartjes op tijd.

1. Vul hier het aanvraagformulier in. Je ziet dan gelijk al wat de kosten zijn voor jouw kaartjes.
2. Vul daarna jouw wensen in voor kleuren, lettertypes en teksten en stuur het aanvraagformulier naar ons toe.
3. Wij zullen op basis van jouw wensen een eerste digitaal voorstel maken en deze mailen. Dan bevestigen we ook de offerte, of vullen deze aan indien nodig. Dit is nog geheel vrijblijvend.
4. Na een positieve reactie op dit voorstel, sturen we een proefpakket toe met kleur- en papierstaal. 5. Ga je door met het ontwerp, bestel dan alvast de kaarten. Dan zijn deze voor jullie gereserveerd. Voor deze collectie geldt namelijk op = op.
6. Aanpassingen op het ontwerp? Geen probleem, geef ze ons door. Je mag in totaal nog 3 correctierondes doorgeven.
5. Is je ontwerp akkoord? Dan staat alles klaar voor de geboorte van jullie kindje.
6. Kindje geboren? Mail ons zsm de gegevens. Je krijgt nog een laatste digitale proef te zien. Na akkoord gaan we drukken.
7. Als je ons voor 11.00 uur akkoord geeft op het laatste ontwerp, en de betaling is helemaal voldaan, dan wordt je kaartje die dag verwerkt. Als het drukwerk droog is, gaan we de kaartjes versturen. Hier gaat altijd een nachtje overheen. Soms, afhankelijk van de kleur en bedrukking, iets langer.