Geboortekaartjes met kalkpapier

Kalkpapier is mooi transparant papier, met een witte melkachtige structuur. Met dit papier kan je mooie luxe effecten bereiken met je geboortekaartje. Kalkpapier kan je bedrukken met gewoon kleur, folie (glimmend goud, zilver, koper etc) en ook met witte inkt. Normaal gesproken is er geen witte inkt omdat het papier wit is, maar op gekleurd papier of dus op kalkpapier, kunnen we ook met witte inkt drukken voor een extra mooi effect!

DIVERSE MOGELIJKHEDEN MET KALKPAPIER

Je kan kalkpapier op verschillende manieren gebruiken bij je geboortekaartje. Je kan het in 2 diktes krijgen. De dikke variant van 200 grams kan je zelfs als kaartje op zichzelf gebruiken. De lichtere variant is mooi in combinatie met papierdrukwerk. Zo kan je het kalkpapier inzetten als bijvoorbeeld een cover over een kaartje of als een bandje/wrap om het kaartje heen!

Online direct zelf ontwerpen

Kalkpapier kan je zelf online ontwerpen met de handige ontwerptool van Lief Leuk & Eigen. Je kan een mooi kalkkaartje en design uitkiezen uit de uitgebreide collectie kalk geboortekaartjes, of ga direct zelf aan de slag met een van de vele uitgebreide basiskaartjes.