Speciale geboortekaartjes:

de mooiste manier om je kindje aan te kondigen

Speciale geboortekaartjes is het blog van Lief Leuk & Eigen. Onze liefde voor mooi beeld, luxe papier en verrassende nieuwe combinaties vind je hierin terug. Onze speeltuin. Op dit blog lichten we geboortekaartjes toe die nét even anders zijn dan standaard. Door een mooie verrassende combinaties, een luxe afwerking, een andere papiersoort of een bijzondere vorm. Voor iedere papa en mama to be die de komst van hun kindje op een speciale manier wilt vieren. Met een echt bijzonder kaartje die helemaal bij hen past. Soms digitaal gedrukt en zelf online te maken met de collectie van Lief Leuk & Eigen en soms ambachtelijk gedrukt met stempels en dikker papier. Onze liefde voor mooi drukwerk en het nieuwe leven proef je van je beeldscherm af. 

Per kaartje zie je hoe je deze of zelf kan maken via de site of op een andere manier kan bestellen, met de bijpassende linkjes.

Bekijk de verschillende soorten kaartjes

We hebben de kaartjes onderverdeeld in diverse stijlen en afwerkingen:

  1. Met folie
  2. Aparte vorm (kan ook met folie zijn)
  3. Kalkpapier
  4. Groeipapier
  5. Handgeschept papier
  6. Oud Hollandse kaartjes
  7. Letterpress, karton en preeg volgen nog in de nieuwe collectie

Een bijzonder geboortekaartje hoeft niet duur te zijn

We krijgen regelmatig de vraag ‘Hoe duur is een geboortekaartje?’ 
Hoewel het soms wel zo lijkt, hoeft een bijzonder geboortekaartje echt niet duur te zijn. Een digitaal geboortekaartje is vrijwel altijd voordeliger dan een ambachtelijk gedrukt geboortekaartje. En ook met de nieuwe digitale technieken kan je een heel speciaal mooi kaartje ontwerpen. Sommige ambachtelijke technieken zijn wel echt prachtig en bijzonder, met deze techniek heb je altijd te maken met opstartkosten waardoor de kaartjes in prijs hoger uitkomen, vooral bij lagere oplages.