Bestel je sample & het eerste voorstel

Ben je geïnteresseerd in de Speciale Geboortekaartjes en wil je graag vrijblijvend een digitaal voorstel ontvangen? Dat kan.

  1. Vul eerst het aanvraagformulier in van het soort kaartje waar jullie voorkeur naar uitgaat.
  2. We sturen je binnen 5 werkdagen een gespecificeerde offerte toe.
  3. Ben je akkoord met de offerte, bestel dan hier de voorbeeld stalen én een eerste pdf voorstel van het soort kaartje dat jullie hebben gekozen (Oud Hollands, Karton, Kraft of Letterpress) voor € 6,95
  4. Als je bestelling binnen is, sturen we jullie de stalen toe. Tevens zoeken wij jullie formulier erbij en ontvang je binnen 3-4 werkdagen via de mail een eerste voorstel
  5. Dit voorstel is geheel vrijblijvend en je kan dan nog altijd van je aanvraag afzien. De kosten van je aanvraag en de stalen worden niet geretourneerd.
  6. Wil je ontwerpen combineren, een aanpassing in de illustratie of een aanpassing op maat, reken dan ook dit product af. Ook deze kosten zijn niet terug te vorderen wanneer je van het voorstel af ziet. Zie hieronder voor meer uitleg wanneer voor het ontwerp extra kosten worden gerekend.
  7. Aanpassingen op het voorstel? Laat het ons vooral weten, dan passen wij de opmaak aan. Er zijn 3 voorstellen bij de prijs inbegrepen. Binnen 1 voorstel past ook een jongens- en meisjesversie van dezelfde kaart.

Waarom moet ik betalen voor de stalen en het eerste voorstel?

Het ontwerpen van een Speciaal Geboortekaartje is maatwerk, voor elke klant opnieuw. Hierdoor krijg je een prachtig product waar we graag aandacht aan willen besteden. Het is helaas niet haalbaar om deze aandacht volledig gratis te doen. Daarom vragen we een klein bedrag voor het maken van een digitaal voorstel en het toesturen van de stalen. Op deze manier kunnen jullie ook geheel vrijblijvend een voorstel aanvragen.

Wanneer moet ik extra kosten betalen voor het ontwerp?

Als je een kaart ziet op deze site en deze is al helemaal naar je zin in de vormgeving, dan betaal je geen extra kosten voor de opmaak. We passen het bestaande ontwerp aan naar jouw kleuren en lettertype wensen en maken graag een voorstel voor je.

Wil je graag 2 kaarten combineren? Bijvoorbeeld vlaggetjes met blaadjes en sterretjes, dan moeten we de opmaak voor je aanpassen. Dit valt onder het combineren van ontwerpen en kost € 10,00.

Wil je een specifieke tekening (bijvoorbeeld een eigen huisje in de huisjesrij), dan rekenen wij hiervoor een Aanpassing in illustratie, € 20,00.

En wil wil je dat we helemaal opnieuw voor je gaan ontwerpen, dan rekenen we een ontwerp op maat voor € 42,50

Het plaatsen van een ander silhouetje uit onze beeldbank op een bestaand ontwerp kost niets extra’s. Het bijtekenen van een silhouetje valt onder Aanpassing in illustratie