Geboortekaartje met een koperen veertje

Wij houden van geboortekaartjes met folie! Het geeft net dat extra’s aan een bijzonder geboortekaartje. Maar het aanbrengen van folie op maat is redelijk bewerkelijk (en lees: dus kostbaar). De folie wordt gestempeld, dus is eerst de stempel nodig. Daarna wordt de folie met een speciale machine een voor een aangebracht. Vervolgens worden de teksten ingedrukt. Het resultaat is dan ook wel geweldig.

 

Aantrekkelijk geprijsd: de basiscollectie folie

Om dit proces iets aantrekkelijker in prijs te maken, hebben we bij Lief Leuk & Eigen de basiscollectie folie geïntroduceerd. Dit zijn kaarten die we al voorzien hebben van een mooie folie. Hierdoor hebben we al wat voorwerk gedaan en kunnen we op de bewerking wat besparen (lees: betere prijzen bieden). Je kan kiezen tussen deze leuke ontwerpen:

  • Oud Hollands dubbel vierkant met een enkel goud hartje
  • Oud Hollands dubbel vierkant met een wolk van hartjes
  • Oud Hollands 10×15 met een veertje (enkele kaart)
  • Karton 10×21 met een koperen hartje (enkele kaart)

LEES OOK: NIEUWE GOUDFOLIE GEBOORTEKAARTJES IN DE BASISCOLLECTIE

Je kan met de kleuren, lettertypes en opmaak van de tekst nog alle kanten op. Dus je kan er nog steeds jouw persoonlijke kaart van maken. Kijk maar eens wat we hebben gedaan met de 10×15 Oud Hollands met veertje.

 

Hoe bestel je deze folie geboortekaartjes

De basiscollectie is in een beperkte oplage gedrukt. Spreekt een van de ontwerpen je aan? Reserveer de kaartjes dan alvast, dan grijp je niet mis.

1. Vul hier het aanvraagformulier in. Je ziet dan gelijk al wat de kosten zijn voor jouw kaartjes.
2. Vul daarna jouw wensen in voor kleuren, lettertypes en teksten en stuur het aanvraagformulier naar ons toe.
3. Wij zullen op basis van jouw wensen een eerste digitaal voorstel maken en deze mailen. Dan bevestigen we ook de offerte, of vullen deze aan indien nodig. Dit is nog geheel vrijblijvend.
4. Na een positieve reactie op dit voorstel, sturen we een proefpakket toe met kleur- en papierstaal. 5. Ga je door met het ontwerp, bestel dan alvast de kaarten. Dan zijn deze voor jullie gereserveerd. Voor deze collectie geldt namelijk op = op.
6. Aanpassingen op het ontwerp? Geen probleem, geef ze ons door. Je mag in totaal nog 3 correctierondes doorgeven.
5. Is je ontwerp akkoord? Dan staat alles klaar voor de geboorte van jullie kindje.
6. Kindje geboren? Mail ons zsm de gegevens. Je krijgt nog een laatste digitale proef te zien. Na akkoord gaan we drukken.
7. Als je ons voor 11.00 uur akkoord geeft op het laatste ontwerp, en de betaling is helemaal voldaan, dan wordt je kaartje die dag verwerkt. Als het drukwerk droog is, gaan we de kaartjes versturen. Hier gaat altijd een nachtje overheen. Soms, afhankelijk van de kleur en bedrukking, iets langer.

 

Geboortekaartje met folie op maat

Natuurlijk kan je ook nog kiezen voor jouw eigen ontwerp en een heel eigen geboortekaartje met folie laten ontwerpen! Vul gerust het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave. Je kan gebruik maken van bestaande stempels of we maken een unieke stempel voor jou. Folie kan je zowel op Oud Hollands en Karton laten aanbrengen. Ook is Letterpress met folie een mogelijkheid.