Geboortekaartje vlinder in fluor!

Hoe mooi kan simpel toch zijn! Wij zijn helemaal fan van dit geboortekaartje met vlinder, in strakke opmaak en een mooie kleurencombinatie! De kleuren fluor 805 en oudroze 693 maken een hele mooie stoere combinatie. De vlinder is lief in vorm en door de vlakverdeling weer heel stoer. Dit geboortekaartje past ook helemaal in de scandinavische trend!

Het ontwerp is op maat gemaakt, in opdracht van de klant. Dat vinden we zo leuk om te doen! Dus heb je zelf persoonlijke wensen omtrent een geboortekaartje, laat het ons weten. We gaan graag voor je aan de slag.

Dit geboortekaartje is in offset met pms kleuren gedrukt, omdat er gewerkt is met een fluor kleur. Wil je ook zo’n kaartje? Vul dan het aanvraagformulier in (je kan het Oud Hollandse formulier invullen en dan aangeven dat je liever het klassieke papier hebt).

Voor dit kaartje is gekozen voor klassiek papier (zonder geschepte randen).

 

Zelf online zo’n geboortekaartje maken

Vind je dit ontwerp mooi en is fluor voor jullie geen must? Dan kan je ook zelf online deze geboortekaartjes maken, bij Lief Leuk & Eigen. De vlinder is aan de beeldbank toegevoegd in een vaste kleurstelling (dit is geen fluor:( ) en in een omkleurbare afbeelding en je kan het kaartje helemaal zelf verder ontwerpen. Leuk om te doen en omdat dit dan digitaal gedrukt wordt, is het ook mogelijk om een enkele proefkaart te bestellen. Bij Lief Leuk & Eigen krijg je altijd de eerste 2 proefkaarten gratis om zo je eigen design te beoordelen!