Basiscollectie Folies – in koper en goud

Omdat wij helemaal weg zijn van de folies in goud, zilver en koper, hebben we een nieuwe basiscollectie Folies gemaakt voor jullie! Dit betekent dat de foliekaarten aantrekkelijker geprijsd zijn omdat we de folies alvast op de lege kaarten hebben aangebracht in een hoge oplage. We hebben verschillende kaarten waaruit je kan kiezen:

  1. Hartje goud op vierkant Oud Hollandse kaart
  2. Wolkje van hartjes in KOPER op een vierkante Oud Hollands kaart
  3. Veertje van KOPER op een enkele staande Oud Hollandse kaart
  4. Hartje van KOPER op een langwerpige kartonnen kaart

De folies zijn al voorbedrukt, en met een eigen design in 1 of 2 kleuren, maken we de kaart helemaal persoonlijk. We hebben al wat voorbeelden voor jullie gemaakt. Uiteraard kan je zelf de kleuren en lettertypes bepalen.

 

Hoe werkt het?

Van elk ontwerp hebben we in principe een beperkte oplage. Ben je helemaal weg van een van de kaartjes? Reserveer deze dan alvast!

1. Vul hier het aanvraagformulier in. Er wordt dan al direct een eerste offerte gemaakt.
2. Vul dan jouw wensen in voor de opmaak zoals kleuren, lettertypes en teksten. Druk op de verstuurknop en jouw aanvraag komt bij ons binnen.
3. Wij zullen op basis van jouw wensen een eerste digitaal voorstel maken en deze mailen. Dan bevestigen we ook de offerte, of vullen deze aan indien nodig. Dit is nog geheel vrijblijvend.
4. Na een positieve reactie op dit voorstel, sturen we een proefpakket toe met kleur- en papierstaal. 5. Ga je door met het ontwerp, bestel dan alvast de kaarten. Dan zijn deze voor jullie gereserveerd. Voor deze collectie geldt namelijk op = op.
6. Aanpassingen op het ontwerp? Geen probleem, geef ze ons door. Je mag in totaal nog 3 correctierondes doorgeven.
5. Is je ontwerp akkoord? Dan staat alles klaar voor de geboorte van jullie kindje.
6. Kindje geboren? Mail ons zsm de gegevens. Je krijgt nog een laatste digitale proef te zien. Na akkoord gaan we drukken.
7. Als je ons voor 11.00 uur akkoord geeft op het laatste ontwerp, en de betaling is helemaal voldaan, dan wordt je kaartje die dag verwerkt. Als het drukwerk droog is, gaan we de kaartjes versturen. Hier gaat altijd een nachtje overheen. Soms, afhankelijk van de kleur en bedrukking, iets langer

Vergeet niet je enveloppen, eventueel sluitstickers of adresetiketten nog los te bestellen ;-). Dat kan je natuurlijk ook al eerder doen. Je kan kiezen voor verschillende soorten enveloppen.

Wil je zelf berekenen hoe duur (of goedkoop) zo’n kaartje voor jullie wordt? Dan kan je dit nu handig uitrekenen met dit aanvraagformulier.

Wil je toch een andere combinatie van kaartformaat, folie en stempel. Dan kan dat natuurlijk ook. Dit drukken we dan voor je op maat en zit er een ander kostenplaatje aan. Dan ben je ongeveer (afhankelijk van jouw combinatie) € 100,00 duurder uit. Vul hiervoor dan dit aanvraagformulier in!

 

Tags