Mooi binnenkomen met je geboortekaartje!

Stoer hè, deze 2 prachtige kaartjes uit de Special DIY collectie. Deze kaartjes worden digitaal gedrukt op extra dik papier, waardoor je een prachtige enkele kaart krijgt. De Special DIY collectie kan je heel makkelijk zelf samenstellen met onze beeldbank. De kleuren, afbeeldingen en teksten kan je aanpassen en omkleuren. Of je eigen silhouet kiezen. Heel leuk om te doen.

 

Mooie binnenkomer

Ga je voor een onvergetelijke eerste indruk van jouw kaartje op de deurmat? Dan kan je deze exclusieve geboortekaartjes ook nog  mooi verpakken met een stoere envelop en een sluitsticker.

Op deze foto hebben we gekozen voor een stoere kraftenvelop, voorzien van een bijpassende sluitsticker. Maar je kan ook kiezen voor een hippe transparante envelop zodat je kaartje al een sneakpreview weggeeft op de deurmat.

 

Maak zelf een bijpassende geboorteposter

Voor een mooie herinnering kan je het kaartje ook doorvertalen naar een poster van 30×40. Om in te lijsten of om stoer op te hangen met masking tape. We hebben de gehele collectie doorvertaald naar mooie posters maar je kan deze poster ook zelf aanpassen.

Wat precies het verschil is tussen de Special DIY collectie en de originele Special collectie lees je hier.