NIEUW: maak nu zelf je Special geboortekaartje

We introduceren nu ook de Special-DIY collectie op de site van Lief Leuk & Eigen. Hier kan je nu zelf zo’n mooi special geboortekaartje maken en samenstellen. We hebben deze collectie nu kunnen maken omdat we  prachtige papiersoort hebben gevonden die voldoet aan onze eisen voor deze collectie: mooi dik en met een oud hollandse uitstraling: Special Klassiek. Het papiersoort heeft een werkje, is off white en extra dik. Heel geschikt voor enkele kaarten. Op de collectiepagina vind je al diverse leuke ontwerpen. Deze kan je vaak ook nog zelf aanpassen en omkleuren. Zo kan je het silhouetje kiezen dat bij jullie past.

Wat is nu het verschil tussen de originele Special Collectie en de Special-DIY. We hebben ze voor jullie op een rij gezet.

Special Collectie (origineel)

Special DIY (doe het zelf)

Wordt offset gedrukt in 2 kleuren Wordt digitaal gedrukt in alle kleuren
Kan in fluor kleuren gedrukt worden Digitaal kunnen geen fluor kleuren gedrukt worden
Wordt door ons opgemaakt Wordt door jullie zelf opgemaakt
Drukken we op extra luxe papier zoals karton (450 grams) of op Oud Hollands NIEUW: we hebben de Specials DIY geintroduceerd nu we digitaal kunnen
drukken op extra dik papier met een karton-uitstraling
Door het drukproces kunnen we geen proefkaart op maat aanbieden Doordat het digitaal wordt gedrukt, kunnen we wél een proefkaart maken
Wij doen de tekstopmaak en zijn hierdoor vrijer met tekstblok opmaak. Je doet zelf de tekstopmaak en je moet rekening houden dat de editor iets minder precies kan werken dan onze programma’s.

 

Prijsverschil

Het ander groot verschil tussen de originele Special collectie en de Special DIY is de prijs. Bij de digitale druk zijn er namelijk geen opstartkosten. Bij de Special DIY collectie werken we met een staffelprijs.

Bijvoorbeeld 100 stuks 2 kleuren karton

Special collecties

Special DIY

Opstartkosten € 98,00 € 0,00
Kosten per kaart € 190,00 € 200,00
Prijs enveloppen off white € 35,00 € 35,00
Verzendkosten € 6,95 € 6,95
Opmaakkosten € 20,00 Zelf
Totaal € 356,90 € 241,95

Staffelprijs Special-DIY, inclusief luxe papier, extra dik

Proefdruk: € 3,00 per stuk

10-49:  € 2,40 per stuk

50-99: € 2,15 per stuk

100-124: € 2,00 per stuk

125-149: € 1,90 per stuk

150-199: € 1,80 per stuk

 

ZELF opmaken: mix en match je eigen kaart.

De Special DIY kan je helemaal zelf opmaken. We hebben de illustraties los in een beeldbank geplaatst die je kan omkleuren, verschuiven of vervangen voor een ander beeld. Leuk om te doen.